2009
12.26

Концепцията D&G

 

 D&G: по-спортния, по-младежки брат на по-официалните Dolce & Gabbana. 

Символът D&G е един от най-разпознаващите се търговски марки и наблюдавайки тяхната колекция слънчеви очила е лесно да се види защо. За да разпознаем марката, нещо трябва да ни привлече вниманието и да ни грабне погледа. В тази насока уникалните им и игриви рамки изпъкват с индивидуалността си.

С произход от 1994, D&G се открояват, като гарантират, че запазват бъдещата идеология на марката и определят тенденциите като се нагласят спрямо марката. D&G винаги се е откроявала от тълпата, марката е много изразителна, отдадена на създаването на индивидуална и уникална визия на слънчевите очила. D&G не са склонни да се съобразяват и това е видимо в тяхната колекция със странни форми на рамките и ексцентрични цветове. Тяхното лого е представено на всяко слепоочие, което прави D&G особено отличителни. Колекцията съдържа както по-спортни, така и модно фокусирани рамки; всички са с линията на D&G, което ги прави по-бележити , не просто декоративни символи, а реално и действително колективно явление, което е винаги в хармония с музикалния свят.  

  Повечето рамки D&G са вдъхновени от визията от 70-те и 80-те години и затова рамките D&G са винаги популярни и омилостивяват дори най-строгата публика. Разполагат с пищна гама и разчупена колекция с градски привкус, като по този начин апелират към по-младата аудитория.

D&G са създадени и произведени в Италия по най-висок стандарт с оригинални D&G лещи, кърпичка и калъф.

 

 

No Comment.

Add Your Comment
-->